Chemische peeling

Een onzuivere, onrustige en niet egale huid? Mogelijk heeft u al van alles geprobeerd om dit te verbeteren, zonder merkbaar effect. Het kan dan slim zijn de huid in de kundige handen van de specialist te leggen. Zo kan een chemische peeling helpen de huid te reinigen en te resetten.

chemisch-peeling

Wat is een chemische peeling?

Bij een chemische peeling brengt de specialist de peeling aan op de huid. Door de werkstoffen laat het bovenste (beschadigde) laagje van de huid los. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren. De huid zal extra collageen en elastine aanmaken. De huid barrière wordt versterkt en de vochtbalans in de huid wordt gereguleerd. De peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt in zeven tot tien dagen.

Waarbij is de chemische peeling effectief?

Er zijn verschillende huidklachten waarbij een peeling effectief is. Hierbij kunt u denken aan:

  • Acne
  • Pigmentafwijkingen
  • Littekens
  • Huidveroudering
  • Droge huid
  • Rosacea

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!