Tatoeageverwijdering

Heeft u spijt van een tatoeage? Heeft u spijt van de permanente make-up? Of wilt u over uw tatoeage heen tatoeëren? Dat kunt u bij ons terecht!

tatoeageverwijdering

Wat gebeurt er bij tatoeageverwijdering?

Bij HuidClinique kunnen wij tatoeages verwijderen met lasertherapie. Er worden warmte en licht afgegeven aan de huid, die omgezet worden in energie. Het oppervlakkige pigment zal worden vernietigd. Het pigment in de tatoeage reageert hierop en wordt vernietigd, zonder dat de omliggende huidcellen worden aangetast. Het pigment kan tijdelijk wit, donker of grijs kleuren. De huid is dan druk bezig het vernietigde pigment op te ruimen en af te voeren.

Traject

Het traject bij tatoeageverwijdering bestaat uit verschillende stappen. Allereerst plannen we een intakegesprek in. Daarna bepalen we hoeveel behandelingen er nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Tussen de behandelingen moet minimaal 6 weken zitten.

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!