Microneedling

Verkleuringen op de huid zijn er in allerlei soorten en maten. Een pigmentafwijking kan donkerder zijn dan uw eigen huidskleur, of juist lichter. Sommige vlekjes zijn klein en onopvallend, maar ze kunnen ook meer in het oog springen. Bij HuidClinique zetten we verschillende methoden in om pigmentafwijkingen te verbeteren, waaronder microneedling.

dermapen

Wat zijn pigmentafwijkingen?

Pigmentafwijkingen zijn veranderingen in de huid die te maken hebben met de pigmentcel, ook wel ‘melanocyt’ genoemd. Als pigment of melanine door verschillende redenen anders dan normaal in de huid verdeeld is, is dit te zien aan een donkere of een lichte verkleuring. Een donkere verkleuring van de huid wordt ‘hyperpigmentatie’ genoemd en een lichte verkleuring ‘hypopigmentatie’. Als pigmentcellen geheel ontbreken, ontstaat ‘depigmentatie’, ook als er littekens in het gelaat zijn, fijne en grove lijnen.

Microneedling is een pen met chirurgische naaldjes. Deze naalden zullen kleine huidbeschadigingen aanbrengen. Er kunnen ook kleine puntbloedingen ontstaan. De huid wordt gestimuleerd nieuwe huidcellen aan te maken, extra collageen en elastine. 

Indicaties bij microneedling

Deze indicaties zijn er voor de behandeling microneedling:

  • Littekens
  • Pigmentaandoening
  • Droge huid
  • Vette huid
  • Huidveroudering
  • Kraaienpootjes (rond de ogen en de mond)

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!