Cryolipolyse

Hardnekkig vet effectief verminderen en een mooiere contour krijgen? Dan kunnen we ook cryolipolyse inzetten. Bij HuidClinique kunnen we de CLATUU Cryolipolyse en de CLATUU Freezing Fat Away gebruiken.

cryolypolise

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeltechniek voor plaatselijke vermindering van vetcellen door koeling. Hieronder beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling een uur. De duur van de behandeling hangt af van het lichaamsdeel dat behandeld wordt en de grootte van het behandelgebied. Tijdens de behandeling is het toegestaan om een boek te lezen of lekker te relaxen. Ook is het mogelijk om een combinatiebehandeling toe te passen.

Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. VelaShape is geschikt voor mannen en vrouwen, is veilig en absoluut pijnloos en werkt heel gericht met een individueel, natuurlijk resultaat.

Wat kan ik verwachten/voelen tijdens een behandeling?

U kunt een beetje pijn, kramp, tintelingen en kou ervaren wanneer de behandeling begint. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel van het lichaam intens wordt gekoeld.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje gekneusd aanvoelen. Bij sommige mensen kan er een blauwe plek ontstaan of roodheid van de huid. Dit kan even aanhouden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Enkele weken na de CLATUU-behandeling kunt u veranderingen waarnemen. Na één tot twee maanden is het optimale resultaat bereikt. Na vier weken kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanvullende behandeling na twee maanden zal het resultaat versterken.

Voorzorgsmaatregelen voor en na de behandeling

Cliënten die zwanger zijn, gevoeligheid voor kou hebben, een huidaandoening hebben, lijden aan een auto-immuun ziekte et cetera zullen niet voor de behandeling in aanmerking komen. Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan.

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!