CO2-laser

Toen u nog jong was, was een egale en strakke huid vanzelfsprekend. Maar bij het ouder worden vallen de rimpels, fijne lijntjes en andere oneffenheden in het gezicht steeds meer op. Met de CO2-laser kan huidveroudering succesvol aangepakt worden.

CO2-laser

Huidlaag verdampen

Hoe werkt de fractionele CO2-laser? Simpel gezegd verdampt de laser een huidlaagje. In dat laagje kunnen zich bijvoorbeeld rimpels, pigmentvlekken, grove poriën of acnelittekens bevinden. Het binnendringen van de laserstraal tot diep in de dermis (lederhuid) zorgt er ook voor dat de fibroblasten in de huid de aanmaak van nieuw collageen stimuleren. De huid vernieuwt zich vervolgens aan de oppervlakte, waardoor de huid strakker en gladder wordt.

Natuurlijke uitstraling

Het grote voordeel van de CO2-laser is dat u met deze methode chirurgie of injectables voorkomt. Door de laserbehandeling behoudt u uw natuurlijke uitstraling. Al na één behandeling krijgt uw huid een mooie glans en is die gladder, voller, veerkrachtiger en verjongd. Afhankelijk van de diepte van het huidprobleem zijn een of meerdere behandelingen nodig. Al enkele dagen na een behandeling is de huid hersteld. Deze methode is zeer effectief en helemaal veilig.

Aan te pakken huidproblemen

Met de CO2-laser kunnen de volgende huidproblemen succesvol worden aangepakt:

  • (acne)littekens
  • fijne lijntjes
  • rimpels
  • grove poriën
  • pigmentvlekken
  • ouderdomswratten
  • xanthelasma
  • fibromen

Expert in huidverbetering

HuidClinique is een expert in het verbeteren van de huid. Welk huidprobleem u ook heeft, we kunnen u de modernste oplossingen aanbieden. Zo kunnen we gebruikmaken van verschillende lasers om schitterende resultaten te bereiken. 

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!