Laserontharen

Overmatige haargroei kan ontzettend storend zijn. U kunt zich er gefrustreerd of onzeker door voelen. En wat is er nu lekkerder dan heerlijk gladde armen, benen of oksels? Of misschien heeft u overmatige haargroei tussen uw wenkbrauwen en wilt u af van die strenge blik. Laserontharing of elektrische ontharing is hierbij een zeer effectieve oplossing.

ontharing

Definitieve laserontharing

HuidClinique werkt met de Thunderlaser. Deze laser is in 2018 uitgeroepen tot de beste laser van Europa! Dé oplossing tegen overmatige en ongewenste haargroei is ontharen met de laser. Overmatige haargroei kan vervelend zijn, vooral op plekken waar die duidelijk zichtbaar is. Met laserontharen worden de haarwortels vernietigd. De laser heeft een golflengte van 755 en/of 1064 nanometer. De golflengte van de laser is belangrijk, omdat deze geabsorbeerd wordt door het pigment in de haarwortels. Met de mooie combinatie van koude lucht wordt de behandeling op een verantwoorde en pijnloze manier uitgevoerd. 

Elektrisch ontharen

Heeft u last van witte/blonde/grijze haren? Dan weten wij er wel raad mee! Middels elektrisch ontharen kunnen wij per haar de wortel vernietigen. Deze eeuwenoude methode is er om de ongewenste haren te verwijderen.

Definitief ontharen bij HuidClinique

HuidClinique is een expert in het verbeteren van de huid. Welk huidprobleem u ook heeft, we kunnen u de modernste oplossingen aanbieden. Zo kunnen we gebruikmaken van verschillende lasers om schitterende resultaten te bereiken. 

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!