VelaShape

Heeft u last van hardnekkig vet? Daar kunt u zich enorm aan storen! Dat is zonde, want er zijn mogelijkheden om dit vet te verminderen. Nu kunt u natuurlijk denken aan liposuctie. Maar als u dat te ingrijpend vindt, bestaan er ook alternatieven. Bij HuidClinique bieden we verschillende mogelijkheden aan.

velashape

Cellulitis en huidverstrakking met VelaShape

Wie geen gebruik wil maken van liposuctie, kan bij HuidClinique behandeld worden met de VelaShape. Het is een van de weinige FDA-goedgekeurde technieken en bewezen veilige behandelingen. De VelaShape zetten we in voor het behandelen van cellulite, voor centimeterverlies en voor huidverstrakking. Onafhankelijke en klinische studies bevestigen dat met VelaShape de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden.

Wat is VelaShape?

VelaShape is een unieke drievoudige behandeling tegen onder andere lokale vetophopingen en cellulite. Het is een methode die de huidconditie verbetert en een stevige contouring op gang brengt. Een non-invasieve behandeling, dus zonder drastische ingrepen, injecties of incisies, maar wél effectief.

Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. VelaShape is geschikt voor mannen en vrouwen, is veilig en absoluut pijnloos en werkt heel gericht met een individueel, natuurlijk resultaat.

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!