VelaShape

Heeft u last van hardnekkig vet? Daar kunt u zich enorm aan storen! Dat is zonde, want er zijn mogelijkheden om dit vet te verminderen. Nu kunt u natuurlijk denken aan liposuctie. Maar als u dat te ingrijpend vindt, bestaan er ook alternatieven. Bij HuidClinique bieden we verschillende mogelijkheden aan.

velashape

Cellulitis en huidverstrakking met VelaShape

Wie geen gebruik wil maken van liposuctie kan bij HuidClinique behandeld worden met de VelaShape. Het is een van de weinig FDA-goedgekeurde technieken en bewezen veilige behandelingen. De VelaShape zetten we in voor het behandelen van cellulitis, voor centimeterverlies en huidverstrakking. Onafhankelijke en klinische studies bevestigen dat met VelaShape de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden.

Wat is VelaShape?

VelaShape is een unieke drievoudige behandeling tegen onder andere lokale vetophopingen en cellulitis. Een methode die de huidconditie verbetert en een stevige contouring op gang brengt. Een non-invasieve behandeling, dus zonder drastische ingrepen, injecties of incisies, maar wél effectief.

Deze professionele techniek combineert licht, radiofrequentie (hoogfrequente stroom) en mechanische massage. VelaShape is geschikt voor mannen en vrouwen, is veilig en absoluut pijnloos en werkt heel gericht met een individueel, natuurlijk resultaat.

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!