TCA-peeling

TCA-peelings worden meestal ingezet voor algemene huidverstrakking, huidverjonging en verschillende soorten pigmentvlekken. Deze peeling dringt diep door in de huid.

tca-peeling

De 3-Step Peel® bestaat uit een mix van salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur en is geschikt voor iedere huid. Het bijzondere aan de 3-Step Peel® is de toevoeging van retinol wat uw huid na de peeling nog eens extra verstrakt. De peeling heeft een diepgaande werking en dat betekent dat u na de behandeling te maken krijgt met vervelling en roodheid. Gemiddeld houden deze verschijnselen een week aan. Uw huid oogt na de peeling veel helderder, rustiger en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Uw poriën worden minder zichtbaar en de huid wordt egaler. Dit zorgt voor een jeugdige uitstraling.

Uw arts of huidtherapeut kijkt samen met u welk resultaat u wenst te behalen en zal u adviseren welke peeling het beste bij u past.

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!