Dieptereiniging

Een schone huid is een mooie huid. Af en toe een reinigende schoonheidsbehandeling is daarom ook erg belangrijk. Zie het als het uitvoeren van onderhoud, net zoals dat u regelmatig naar de kapper gaat om uw kapsel bij te houden. Bij HuidClinique kunnen we verschillende schoonheidsbehandelingen inzetten.

dieptereiniging

Reinigende huidbehandeling

Een dieptereiniging bestaat uit: reinigen, mechanische scrub, het verwijderen van onzuiverheden, reinigen van de poriën, een reinigend of hydraterend masker en een kompres. De behandeling wordt afgesloten met dag-/nachtverzorging en SPF50. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De huid wordt met deze behandeling gestimuleerd tot het maken van nieuwe huidcellen, dode huidcellen worden verwijderd en de huid krijgt de natuurlijke GLOW terug. Eventueel kunnen de behandelingen worden uitgebreid met epileren of een massage tegen meerprijs.

Reinigende behandeling rug

De reinigende behandeling voor de rug bestaat uit: reinigen, een mechanische peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een kompres en een nabehandeling.

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!