Dieptereiniging

Een schone huid is een mooie huid. Af en toe een reinigende schoonheidsbehandeling is daarom ook erg belangrijk. Zie het als het uitvoeren van onderhoud, net zoals dat u regelmatig naar de kapper gaat om uw kapsel bij te houden. Bij HuidClinique kunnen we verschillende schoonheidsbehandelingen inzetten.

dieptereiniging

Reinigende huidbehandeling

Een dieptereiniging bestaat uit: reinigen, mechanische scrub, het verwijderen van onzuiverheden, reinigen van de poriën, een reinigend of hydraterend masker en een kompres. De behandeling wordt afgesloten met dag-/nachtverzorging en SPF50. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De huid wordt met deze behandeling gestimuleerd tot het maken van nieuwe huidcellen, dode huidcellen worden verwijderd en de huid krijgt de natuurlijke GLOW terug. Eventueel kunnen de behandelingen worden uitgebreid met epileren of een massage tegen meerprijs.

Reinigende behandeling rug

De reinigende behandeling voor de rug bestaat uit: reinigen, een mechanische peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een kompres en een nabehandeling.

Ervaringen

Ik ken Maryam al jaren. Altijd tevreden de deur uit. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

- Naz

Ik kom al zo’n 10 jaar bij jullie en word elke keer naar tevredenheid behandeld. Vriendelijk personeel en ervaren!

- Senay

Ik ben super tevreden over Huidclinique. Heb zowel laserbehandelingen voor mijn benen gehad, als acne/huidbehandelingen.

- Felice

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!