Huidverbetering

Een slappe huid, striae of oneffenheden kunnen u behoorlijk onzeker maken. Misschien heeft u zelfs wel eens gedacht aan een facelift of een andere cosmetische ingreep. Maar het is ook heel begrijpelijk dat u dat wel een grote stap vindt. In dat geval kan een laserbehandeling iets voor u zijn. Een laagdrempelige, maar zeer effectieve behandeling tegen verschillende huidproblemen.

huidverbetering

Huidverstrakking met laser

Een laserbehandeling kan werken als een facelift zonder chirurgie. Hierbij zetten we de laser in als vorm van natuurlijke contourverbetering. De tekenen van huidveroudering op uw huid behandelen we effectief zonder chirurgisch ingrijpen. Hierbij maken we gebruik van Youlaser MT, de eerste laser die dit mogelijk maakt. Deze unieke laser combineert CO2 ablatieve en GaAs niet-ablatieve lasers in één toestel.

Striae/zwangerschapsstrepen verwijderen

Striae of zwangerschapsstrepen kunnen ook erg storend zijn. Deze striemen kunnen sterk verminderen wanneer we moderne lasertechnieken inzetten. Youlaser MT is de eerste laser die dit mogelijk maakt.

Andere indicaties

Ook bij andere huidklachten kan een laserbehandeling effectief zijn. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van:

  • Acne
  • Pigmentafwijkingen
  • Vaatafwijkingen
  • Hydradenitis suprativa
  • Huidveroudering

Ervaringen

Ik ken Maryam al jaren. Altijd tevreden de deur uit. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

- Naz

Ik kom al zo’n 10 jaar bij jullie en word elke keer naar tevredenheid behandeld. Vriendelijk personeel en ervaren!

- Senay

Ik ben super tevreden over Huidclinique. Heb zowel laserbehandelingen voor mijn benen gehad, als acne/huidbehandelingen.

- Felice

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!