Vaatafwijking

Binnen de huidtherapie worden drie verschillende vaatafwijkingen onderscheiden.

Couperose

Men spreekt van couperose (of spinadertjes) wanneer er in het gezicht verwijde adertjes te zien zijn waardoor de huid rood kleurt.

Teleangiëctasieën

Dit zijn chronisch verwijde bloedvaatjes in het gezicht en zorgen vaak voor ontsierende roodheid van het gelaat. De aandoening wordt ook wel appelwangen genoemd.

Spider naevus

Dit is een soort speldenknop met centraal een groot. rood vaatbultje, waaruit kleine bloedvaatjes uitwaaieren als poten bij een spin.

Behandelmethoden bij vaatafwijkingen zijn:

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!