Cosmetisch arts


Cosmetisch arts

HuidClinique is een gespecialiseerde cosmetische kliniek. Wij bieden een premium class service en bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

cosmetisch-arts

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Onze ervaren cosmetische arts dokter Babak bezoekt HuidClinique vestigingen regelmatig. Informatie over dokter Babak is terug te vinden op zijn persoonlijke website. Op deze website vindt u ook een link naar zijn social media met voor/na foto’s van behandelingen die hij uitvoert. 

Diverse behandelingen zouden op locatie uitgevoerd kunnen worden. Denk aan hyaluronzuur fillers, botox, TCA peelings en meer. Gecompliceerde behandelingen of behandelingen waarvoor specifieke apparatuur nodig is, zouden bij een vestiging van Clinic63 uitgevoerd kunnen worden. Cliënten kunnen hiervoor wel op consult komen bij HuidClinique. Op de website van Clinic63 is meer informatie over de behandelingen te vinden.

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!