Cosmetisch arts


Cosmetisch arts

HuidClinique is een gespecialiseerde cosmetische kliniek. Wij bieden een premium class service en bieden hoogstaande behandelingen aan met de modernste apparatuur en uitstekende producten. Onze filosofie is om de klant op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor een warme, vriendelijke omgeving waarin onze klanten hun cosmetische doelen kunnen nastreven en nieuwe ideeën over uiterlijk en verjonging kunnen ontdekken.

cosmetisch-arts

We begrijpen het belang van privacy, waardigheid en vertrouwelijkheid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dit doen wij door het gebruik van veilige, effectieve technieken. Daarnaast gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten.

Onze ervaren cosmetische arts dokter Babak bezoekt HuidClinique vestigingen regelmatig. Informatie over dokter Babak is terug te vinden op zijn persoonlijke website. Op deze website vindt u ook een link naar zijn social media met voor/na foto’s van behandelingen die hij uitvoert. 

Diverse behandelingen zouden op locatie uitgevoerd kunnen worden. Denk aan hyaluronzuur fillers, botox, TCA peelings en meer. Gecompliceerde behandelingen of behandelingen waarvoor specifieke apparatuur nodig is, zouden bij een vestiging van Clinic63 uitgevoerd kunnen worden. Cliënten kunnen hiervoor wel op consult komen bij HuidClinique. Op de website van Clinic63 is meer informatie over de behandelingen te vinden.

Ervaringen

Ik ken Maryam al jaren. Altijd tevreden de deur uit. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

- Naz

Ik kom al zo’n 10 jaar bij jullie en word elke keer naar tevredenheid behandeld. Vriendelijk personeel en ervaren!

- Senay

Ik ben super tevreden over Huidclinique. Heb zowel laserbehandelingen voor mijn benen gehad, als acne/huidbehandelingen.

- Felice

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!