Over ons


HuidClinique, praktijk voor huid-, laser- en oedeemtherapie

Op 1 september 2011 werd de HuidClinique praktijk voor Laser, Medisch en Beauty Center in Amersfoort-Vathorst geopend. Inmiddels staat er een heel team voor u klaar wanneer u wilt werken aan het verbeteren en verzorgen van de huid.

over-ons

Verbeteren van huidproblemen

HuidClinique is een paramedische behandelpraktijk. Dat betekent dat we naast therapieën ook geavanceerde behandelapparaten kunnen inzetten om uw huidproblemen te verbeteren. We heten u van harte welkom bij HuidClinique.

Visie

De huidtherapeut van HuidClinique adviseert, denkt mee en behandelt op het gebied van huid-, laser- en oedeemtherapie. Dit gebeurt op persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze. Op die manier kunnen we effectief werken aan het verbeteren van een huidaandoening en de verzorging van de aangedane huid. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten, hebben we bij HuidClinique een voorsprong in kennis en ervaring op het gebied van laserbehandelingen en huidverzorging waar u de vruchten van kunt plukken. In overleg met u en uw arts zal naar een passende behandeling worden gezocht.

Kwaliteit

Als huidtherapeut en -specialisten stellen wij hoge eisen aan kwaliteit. De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en Wet BIG geregistreerd. Daarnaast worden onze specialisten bijgeschoold en wonen congressen bij om up-to-date te blijven binnen het vakgebied.

Consult

Een eerste consult is informatief en vrijblijvend. Voor dit consult worden dus geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult zullen uw wensen en de behandelingsmogelijkheden uitgebreid besproken worden. De huidtherapeute stelt samen met u het behandelplan op dat het beste bij u past.

✓ Locaties in Amersfoort en Utrecht
✓ We werken constant aan nieuwe ontwikkelingen
✓ Kwaliteit heeft onze eerste prioriteit
✓ We zijn laagdrempelig en geschikt voor elke portemonnee
✓ Ons team bestaat uit een cosmetisch arts, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten

Ervaringen

Ik ben al 13 jaar vaste klant van de HuidClinique in Amersfoort. Daar word ik altijd vakkundig door Maryam en haar collega’s geholpen. Voor mij bestaat er geen betere. Ook ga ik altijd heel enthousiast de deur uit, dus dat wil een heleboel zeggen.

- Wilma Ordelman

Ben al jaren klant bij HuidClinique. Maryam en haar team zijn uitstekend: altijd goed luisteren en goed advies geven. Ze zijn vakkundig en met ervaring en vooral aardig. Administratieve kant werkt bij hun ook perfect. Dank jullie wel.

- Ellie

Sinds ca. 2 jaar zijn mijn dochter en ik klant bij de Huidclinique. In eerste instantie zijn we bij de Huidclinique terecht gekomen voor mijn dochter (gezichtsbehandelingen). Zelf ben ik inmiddels ook klant geworden! De dames (zowel op de locatie Amersfoort als Utrecht) zijn heel professioneel en servicegericht en staan altijd klaar voor een eerlijk advies. We bevelen de Huidclinique aan iedereen aan!

- Konstantina

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!