Over ons


HuidClinique, praktijk voor huid-, laser- en oedeemtherapie

Op 1 september 2011 werd de HuidClinique praktijk voor Laser, Medisch en Beauty Center in Amersfoort-Vathorst geopend. Inmiddels staat er een heel team voor u klaar wanneer u wilt werken aan het verbeteren en verzorgen van de huid.

over-ons

Verbeteren van huidproblemen

HuidClinique is een paramedische behandelpraktijk. Dat betekent dat we naast therapieën ook geavanceerde behandelapparaten kunnen inzetten om uw huidproblemen te verbeteren. We heten u van harte welkom bij HuidClinique.

Visie

De huidtherapeut van HuidClinique adviseert, denkt mee en behandelt op het gebied van huid-, laser- en oedeemtherapie. Dit gebeurt op persoonlijke, zorgvuldige en professionele wijze. Op die manier kunnen we effectief werken aan het verbeteren van een huidaandoening en de verzorging van de aangedane huid. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten, hebben we bij HuidClinique een voorsprong in kennis en ervaring op het gebied van laserbehandelingen en huidverzorging waar u de vruchten van kunt plukken. In overleg met u en uw arts zal naar een passende behandeling worden gezocht.

Kwaliteit

Als huidtherapeut en -specialisten stellen wij hoge eisen aan kwaliteit. De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en Wet BIG geregistreerd. Daarnaast worden onze specialisten bijgeschoold en wonen congressen bij om up-to-date te blijven binnen het vakgebied.

Consult

Een eerste consult is informatief en vrijblijvend. Voor dit consult worden dus geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit consult zullen uw wensen en de behandelingsmogelijkheden uitgebreid besproken worden. De huidtherapeute stelt samen met u het behandelplan op dat het beste bij u past.

✓ Locaties in Amersfoort en Utrecht
✓ We werken constant aan nieuwe ontwikkelingen
✓ Kwaliteit heeft onze eerste prioriteit
✓ We zijn laagdrempelig en geschikt voor elke portemonnee
✓ Ons team bestaat uit een cosmetisch arts, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten

Ervaringen

‘Loop nu een jaar onderbehandling bij huidclinique amersfoort. Het is fantastisch geen ontstekingen of ingegroeide haren meer zo onwijs blij met het resultaat tot nu toe. Ze zijn daar zo vriendelijk en weten precies wie je bent. Hebben echt een hart voor hun patiënten. Komt weining voor zó begaan met de mensen. Heel lief en warm ontvangen. En nog steeds als ik binnen kom!’

- Richella

‘Ik ben een jaar onder behandeling geweest met microdermabrasie en ik ben echt supertevreden met het resultaat!! In het begin had ik zo mijn twijfels erover, maar het helpt echt heel goed als je acne en/of onzuiverheden hebt.’

- Meranda de Jong

‘In korte tijd goed resultaat, vriendelijke medewerkers. Ik ben supertevreden!!!’

- Suna

Plan een

gratis consult

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
Plan een gratis consult en laat uw huid weer stralen!